GRAFISK FORMGIVNING

Första intrycket. En identitet. Att synas. Jag hjälper dig att skapa en stark och professionell design. En design som även kan spegla en vision. Att skapa är det jag gör bäst, digitalt eller för hand.

Oavsett om du söker en fullskalig grafisk profil eller en enkel innehållsproduktion, bor i norr eller söder, är privat eller företag, så är min skaparstudio öppen.

Grafisk Profilering Visitkort

 

Grafisk formgivning är för mig ett hantverk som skapar en upplevelse genom att bland annat kombinera färg, form, bild, typsnitt, logotyp i ett grafiskt uttryck. Som grafisk formgivare är mitt mål att spegla hjärtat i din verksamhet eller det som du vill förmedla här och nu genom att kommunicera information, budskap eller känslor.

Jag hjälper dig med grafisk profilering, logotyp, visitkort, annonsering, innehållsproduktion, illustrationer, broschyrer, affischer, inbjudningar eller annat tryckt eller digitalt material.

Min bakgrund landar i ett 10 årigt arbete med någon form av grafisk formgivning - som marknadsassistent, webmaster, kommunikatör eller grafisk produktdesign.

Känn dig varmt välkommen att kontakta mig!

 

Hanna Cavanagh,
Grafisk Formgivare och Konstnär